VIDEO Scandal în familia Șoșoacă. Soțul senatoarei a primit ordin de protecție și brățară de monitorizare

Sursă foto: Facebook/ Silvestru Șoșoacă

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei SOS România, Diana Șoșoacă, nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de ea, după ce a fost acuzat de agresiune fizică. Polițiștii au emis marți, 2 aprilie, un ordin de protecție provizoriu și i-au montat o brățară electronică de monitorizare.

Am primit niște dispozitive. Sunt două telefoane care trebuie împerecheate, este un proiect pilot. Nu trebuie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de mine. (…)  Acest om are grave probleme de violență, de imposibilitate de a se abține de la nervi, de la acte de violență, de la misoginism”, a spus senatorea, marți seara, la Secția 6 a Poliției, reclamând și faptul că soțul său a atacat-o în cadrul unor interviuri televizate, și că ea nu a primit măcar un drept la replică.

 

Potrivit liderei SOS  România, soțul ei nu a contestat la Tribunal decizia excluderii din partid. Acesta s-ar fi înscris imediat la altă formațiune, deoarece ar fi înființat peste 15 filiale de partid „paralele” pe care le-a vândut PSD și PNL. Diana Șoșoacă îl acuză și de faptul că ar fi cerut bani pentru funcții celor care s-au înscris în partidul său.

A fost al patrulea puci pe care l-a făcut. A făcut organizații paralele, peste 15 organizații le-a vândut efectiv celor din PSD și PNL. Am mesaje pe telefon pe care le voi depune la toate plângerile penale, că a primit bani și au venit oamenii să îmi ceară banii înapoi. I-au dat bani pentru funcții”, a susținut senatoarea, acuzându-și soțul și de violență la adresa fostei soții și mamei acestuia.

Ordin de protecție pentru agresiune fizică

Poliția a emis, marți, un ordin de protecție provizoriu pe numele lui Silvestru Șoșoacă pentru a-i monta sistemul de monitorizare electronic.

La data de 02 aprilie 2024 Poliția Capitalei- Secția 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soțul său o agresează din punct de vedere emoțional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soțul său a agresat-o și fizic”, a transmis Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, după ce senatoarea Diana Șoșoacă a susținut că în trecut, soțul său a agresat-o și fizic, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele lui Silvestru Șoșoacă.

Potrivit Poliției Capitalei, Diana Șoșoacă și-a exprimat acordul ca soțului său să-i fie montată o brățară de monitorizare electronică.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunile de amenințare și hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată în comunicat.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: