VIDEO Sebastian Burduja exclude o revenire la guvernare a USR: „Varianta de compromis e mai bună”

Foto Facebook Sebastian Burduja

Sebastian Burduja, candidat pentru Primăria Capitalei București, a fost invitat la emisiunea Puterea Știrilor, unde a subliniat că este exclusă ca pe viitor să existe o guvernare PNL-USR. Burduja a afirmat că, în actualele formule de guvernare, lucrurile s-au mișcat mult mai bine, bazându-se pe propria experiență ca membru în aceste guverne.

„Am fost membru în două guverne, Ciucă și Ciolacu, în care lucruri s-au mișcat mult mai bine decât în formula de coaliție PNL-USR. De altfel, eu am propria mea experiență cu genul acesta de formulă la Sectorul 1 unde, cu toată bunăvoința pe care am avut-o nu am reușit să facem echipă. Și pentru cei care au urmărit subiectele, vor înțelege exact de ce, dar sigur că dreptul bucureștenilor este să se exprime la vot și să gireze o formulă de stabilitate sau nu. Este alegerea la cetățeni și vom vedea ce va fi. Eu am încredere că rezultatele se văd, chiar dacă sunt dintre puțini liberali, împreună cu domnul Bolojan și doi-trei colegi,  care am votat împotriva formulei de coaliție în Biroul Politic Național.

Totuși, față de cealaltă variantă în care am constatat cu toții pe vremea Guvernului Cîțu, că lucrurile nu se mișcau și erau conflicte permanente și de fapt nu se atingeau obiectivele guvernării, deci nu putem să spunem că au fost luate măsuri care au adus îmbunătățiri semnificative în viața românilor. Repet, cred că este o variantă de compromis mai bună”. a declarat Burduja

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: