Viscolul și vijeliile au afectat peste 170 de localități din 22 de județe și Capitala. Unde este traficul oprit acum

Sursă foto: X

Viscolul, ninsorile și vântul puternic au produs efecte în București și în 177 de localități din 22 de județe, cu sute de copaci doborâți de vijelii, sute de mașini rămase blocate în zăpadă și gospodării rămase fără curent electric, a anunțat luni, 27 noiembrie, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Și astăzi, mai multe drumuri din Bacău, Brăila, Constanța, Galați, Tulcea și Vaslui din sunt în continuare închise din cauza vremii nefavorabile, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

UPDATE ora 12.40: Aproximativ 150.000 de consumatori din 9 județe nu beneficiau, luni dimineaţă, la ora 10.00, de alimentare cu energie electrică, din cauza avariilor produse de viscol, anunță IGSU.

În intervalul orar 07.00 – 1030, s-au înregistrat efecte ale vremii rele în 12 localităţi din şase judeţe – Brăila, Călăraşi, Constanţa, Dolj, Teleorman şi Tulcea, unde echipajele de salvatori au intervenit pentru deblocarea a 24 autovehicule înzăpezite şi pentru degajarea a 18 copaci prăbuşiţi pe carosabil, fiind avariate două maşini, potrivit IGSU.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: