METEO Vremea azi, 15 iunie. Temperaturile sunt creștere. Zonele în care vin ploi trecătoare

Sursă foto: elements.envato.com

Sâmbătă, 15 iunie, domină atmosfera însorită și se mai încălzește. Mai vin câteva ploi trecătoare la munte, în sud și în ținuturile estice, iar vântul are intensificări în est și în sud-est.

Maximele pornesc de la 22 de grade în Bucovina și ajung la 30…31 de grade în zona Munteniei. Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici, în ansamblu, urmează o zi frumoasă, cu soare și un vânt cam insistent. După-amiaza, pe spații mici se adună norii și o să plouă trecător. Temperaturile, în creștere față de vineri, ajung pe la 28 de grade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, avem tot vreme frumoasă. Vântul prinde putere și ajunge la viteze de 55 de km/h. În a doua parte a zilei, pe suprafețe restrânse, o să vina câțiva stropi de ploaie. Se mai încălzește, iar maximele ajung la 27…28 de grade. În jumătatea nordică găsim tot vreme bună, chiar dacă, după prânz, e posibil să picure trecător, în unele zone. Vântul agită atmosfera, iar temperaturile se opresc la 26 de grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș norii apar sporadic, iar peste noapte se înseninează complet. Vântul nu pune probleme, iar termometrele vor indica în jur de 25 de grade. Se mai încălzește și în ținuturile vestice: în Banat se ating 27 de grade. Avem soare în cea mai mare parte a zilei, nu vorbim deloc despre ploi, iar vântul adie plăcut.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: