METEO Vremea azi, 16 iunie. Temperaturile continuă să crească în jumătatea de sud a țării

Sursă foto: Freepik

Astăzi temperaturile continuă să crească și vremea devine călduroasă în jumătatea de sud a țării. Cel mai cald o să fie în sudul Munteniei, pe unde se vor înregistra 32 de grade, iar cele mai mici temperaturi, de 25 de grade, se ating în depresiuni.

Avem soare, dar și câteva ploi spre seară în Crișana, în Maramureș, și pe suprafețe mai restrânse în Transilvania și pe la munte.

Vremea în țară

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici găsim vreme frumoasă, cu cer senin și un vânt ceva mai activ. Temperaturile cresc cu 5…6 grade față de ieri și vor ajunge până la 30 de grade. Se încălzește și în Moldova sudică și în nordul Munteniei. Temperaturile urcă până la 30 de grade și avem o zi frumoasă, câțiva nori și un pic de vânt. La noapte se înseninează complet și minimele ajung la 16 grade. În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, avem atmosferă cu soare, dar și ceva înnorări după-amiază în zonele de munte, pe unde este posibil să plouă. Se face mai cald decât ieri. Maximele se vor situa între 26 de grade la Suceava și 29 de grade la Bacău.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: