METEO Vremea azi, 16 martie. Se încălzeşte simţitore

Sursă foto: Unsplash

Sâmbătă vremea frumoasă cuprinde majoritatea zonelor şi se încălzeşte simţitor. La munte mai pot să apară ceva precipitaţii slabe, iar maximele pleacă de la 9…10 grade în depresiuni şi ajung la 16…17 grade în vestul ţării.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe aici găsim vreme schimbătoare. Norii vin şi trec, dar nu o să plouă. Temperaturile câştigă 2…3 grade faţă de ieri şi ajung la 11 în zona Bărăganului. Cerul se înseninează după lăsarea nopţii, iar mâine în zori vor fi în jur de zero grade.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei avem soare, vreme bună şi înnorări trecătoare în unele zone. Nu sunt anunţate ploi şi se încălzeşte faţă de ziua trecută. Temperaturile urcă până la 12 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina avem o dimineaţă cam rece, dar atmosfera se dezmorţeşte mai târziu. NU prea vedem norii, vântul adie plăcut şi se face mai cald decât ieri.
Maximele ajung pe la 10…11 grade.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş avem un pic ceaţă la începutul zilei. Apoi se arată şi soarele printre nori, iar temperaturile depăşesc mediile perioadei. În Zalău şi în Baia Mare se vor atinge 12 grade.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: