METEO Vremea azi, 24 decembrie. Va fi mai cald decât ar trebui în cea mai mare parte a țării

iarnă drum
Sursa foto: DRDP Braşov

Duminică se încălzește în cea mai mare parte a țării, însă vântul rămâne destul de insistent. Mai vin ceva ninsori în nord și în centru, iar la munte o să fie în continuare viscol.

În ținuturile sudice și în sud-est avem vreme frumoasă. Maximele pleacă de la 1 grad în estul Transilvaniei și ajung la 15 grade în sudul Olteniei, pe la Calafat.

Vremea în țară

În Dobrogea și Bărăgan, atmosfera se menține însorită toată ziua. Vântul mai are unele intensificări și se face puțin mai cald decât sâmbătă. Temperaturile urcă până la 9-10 grade. Și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei găsim soare, vreme bună și un vânt destul de activ. Vor fi 7-8 grade pe la amiază, iar după lăsarea nopții o să avem temperaturi foarte ridicate, în jur de 5-6 grade. Încălzirea vremii se simte și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina.

Vântul bate cu putere în zonele înalte. La munte o să ningă viscolit, iar la noapte vor fi rafale de peste 120 km/h. Și tot după lăsarea nopții, în nordul Moldovei o să fie lapoviță sau ploaie. Asta înseamnă risc de polei. În nordul Transilvaniei și în Maramureș, cerul rămâne acoperit de nori. Pe timpul zilei vor fi mai mult ninsori, iar pe seară și la noapte o să plouă sau o să cadă lapoviță. Temperaturile rămân neschimbate: vor fi în jur de 3-4 grade în miezul zilei, dar și pe timpul nopții.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL