METEO Vremea azi, 6 iulie 2024. Atmosferă frumoasă, dar și caniculă pe alocuri. Zonele în care va arde soarele

caniculă
Sursa foto: Freepik

Astăzi se face mai cald. În zona Munteniei se instalează canicula și temperaturile urca până la 35 de grade. Nu vorbim deloc despre ploi, însă vântul are unele intensificări în sudul Banatului și în vestul Meridionalilor.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici urmează o zi însorită și o amiază călduroasă, cu 33 de grade în Bărăgan. La malul marii o să fie ceva mai bine, iar în sudul litoralului se vor înregistră cel mult 27 de grade.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei se face mai cald decât ieri, iar după prânz se ating tot 33 de grade. Norii apar destul de rar, nu sunt semne de ploaie, iar peste noapte se înseninează complet.

Vreme caldă găsim și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina, pe unde se vor înregistra 32 de grade. Domină atmosfera însorită, vântul adie plăcut, iar la noapte cerul se degajează și temperaturile coboară până la 12 grade în zona Bucovinei.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș urmează o zi frumoasă, cu soare și vânt domol. Cel mai cald va fi pe la Satu Mare: 31 de grade. În restul provinciei avem temperaturi în jur de 29 de grade.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: