Vremea vineri, 27 septembrie. Toamnă cu iz de vară și temperaturi neobișnuit de ridicate

sursa: pinterest

Ziua de vineri, 27 septembrie, se anunță una călduroasă. Temperaturi neobișnuit de ridicate se vor înregistra în Oltenia și Muntenia, unde termometrele vor indica 33-34 de grade Celsius, în timp ce pe litoral mercurul din termometre va urca la 24-25 de grade Celsius.

În Dobrogea și Bărăgan, cerul va fi senin și va fi, de asemenea, vreme deosebit de frumoasă. Sunt anunțate 33 de grade în Bărăgan, iar în timp ce pe litoral termometrele vor indica 25 de grade Celsius. Vântul își va face simțită prezența, iar în cursul nopții există șanse să cadă ploi.

În nordul Moldovei și în Bucovina, vremea va fi, de asemenea, frumoasă. Termometrele vor indica 29-30 de grade Celsius, iar cerul va fi senin.

De aceeași vreme frumoasă se vor bucura și cei din nordul Transilvaniei și din Maramureș, unde cerul va fi senin, însă vântul va sufla cu viteze ce pot atinge 45 km/h. Maxima se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

În vestul țării, vremea va fi caldă, cu soare, iar temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius. În cursul nopții, în extremitatea vestică, norii se vor înmulți și există șanse să cadă ploi.

În Transilvania, temperaturile ajung la 30 de grade în vestul provinciei, însă în zorii zilei se va semnala ceața în depresiuni. Vântul își va face simțită prezența, prezentând intensificări pe crestele montane.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: