Ziua prieteniei dintre România şi Germania – marcată în plenul Camerei Deputaţilor

Romania Germania
Romania Germania

Imnul Germaniei a fost intonat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, cu ocazia Zilei prieteniei dintre România şi Republica Federală Germania, care s-a sărbătorit pentru prima dată în acest an pe 21 aprilie.

Începutul şedinţei de plen de luni de la Camera Deputaţilor a fost astfel marcat prin intonarea imnurilor României şi Republicii Federale Germania.

„Începând din acest an, la data de 21 aprilie sărbătorim Ziua prieteniei dintre România şi Republica Federală Germania. Astăzi, cu partenerii germani avem un dialog politic excelent, o strânsă comunicare în cadrul Uniunii Europene şi NATO, iar Germania este cel mai important partener comercial al României, ceea ce îmi întăreşte convingerea că marcarea Zilei prieteniei dintre România şi Republica Federală Germania este ilustrativă pentru determinarea noastră pentru aprofundarea pe mai departe a relaţiilor privilegiate dintre cele două ţări”, a spus vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Daniel Suciu, care a condus şedinţa de plen.

Proiectul privind instituirea Zilei prieteniei dintre România şi Republica Federală Germania – 21 aprilie a fost aprobat în martie de Senat.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL