Neymar va rata Copa America, anunţă medicul naţionalei Braziliei

Neymar
Sursa foto: Daily Post

Neymar nu se va recupera după operaţia la genunchi la timp pentru a participa la Copa America anul viitor, a anunţat marţi medicul echipei naţionale a Braziliei, Rodrigo Lasmar, potrivit Reuters.

Brazilianul a fost operat luna trecută, după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi a meniscului la genunchiul stâng în octombrie, în timpul unei partide internaţionale.

Lasmar, care a efectuat intervenţia chirurgicală, a declarat că nu se aşteaptă ca jucătorul de 31 de ani să fie recuperat până în august şi că nu intenţionează să folosească scurtături în procesul de recuperare pentru ca el să joace la turneul din perioada 20 iunie – 14 iulie, din Statele Unite.

„Nu va fi timp, este prea curând, nu are rost să sărim etape pentru a-l recupera mai repede şi să ne asumăm riscuri inutile”, a declarat Lasmar la postul de radio brazilian Radio 98 FM.

„Ne aşteptăm ca el să fie apt să revină la începutul sezonului 2024 în Europa, în luna august. Trebuie să avem răbdare. A vorbi despre o revenire înainte de nouă luni este prematur. Este foarte important să avem timpul necesar pentru ca organismul să construiască acel ligament. Aşteptarea este ca, după acest timp, să fie recuperat la un nivel înalt”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: