Sibiu: Actualul primar al municipiului Mediaş, candidatul PNL pentru un nou mandat

Sursa foto: Facebook/Gheorghe Roman

Actualul primar al municipiului Mediaş, liberalul Gheorghe Roman, şi-a anunţat sâmbătă candidatura pentru un nou mandat, informează un comunicat de presă trimis AGERPRES.

„Dragi medieşeni, în urma dialogului pe care l-am avut în ultima perioadă cu mulţi dintre dumneavoastră, în urma consultărilor pe care le-am purtat cu reprezentanţi ai cultelor religioase, ai instituţiilor de învăţământ şi de sănătate, ai mediului de afaceri, ai asociaţiilor, fundaţiilor şi cluburilor sportive din oraş, am luat decizia de a candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Mediaş. Am luat această decizie, în primul rând, pentru a duce la bun sfârşit numeroasele proiecte pentru care eu şi echipa mea am reuşit să obţinem finanţare şi care acum sunt în derulare, dar şi pentru a derula alte proiecte noi, de anvergură, extrem de importante pentru Mediaş”, a declarat Gheorghe Roman, lider al organizaţiei municipale PNL Mediaş.

PNL Mediaş a prezentat sâmbătă seara şi lista de candidaţi pe care o propune pentru funcţiile de consilieri locali şi judeţeni la alegerile locale.

 

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: