Accident grav la Raliul Sibiului

Elicopter SMURD
Sursa foto: Facebook / Elicopter SMURD

Un accident s-a produs, sâmbătă, la Raliul Sibiului, în timpul unei etape desfăşurate în zona Păltiniş, după ce şoferul unui echipaj a derapat şi a lovit un stâlp de beton. O femeie de 47 de ani, copilot, a fost rănită, fiind preluată de elicopterul SMURD şi transportată la UPU Sibiu.

”În timpul etapei desfăşurate în zona Păltiniş, în cadrul Raliului Sibiului, s-a produs un incident soldat cu vătămarea corporală a unui copilot. Şoferul unuia dintre echipajele auto, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Bucureşti, a derapat şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton”, a transmis, sâmbătă seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Copilotul, o femeie în vârstă de 47 de ani, a suferit un traumatism costal.

”Astăzi, în timpul probei speciale din cadrul etapei desfăşurate în zona Păltiniş s-a produs un incident în urma căruia o femeie în vârstă de 47 de ani, copilot, a avut nevoie de îngrijiri medicale suferind un traumatism costal. Aceasta a fost luată de la faţa locului de un elicopter SMURD şi transportată la Aeroportul Internaţional Sibiu, de unde a fost preluată de un echipaj SAJ cu medic şi transportată la UPU Sibiu”, a arătat ISU Sibiu.

Potrivit SAJ Sibiu, femeia a suferit un traumatism toracic posterior şi a fost transportată la UPU Sibiu pentru investigaţii suplimentare.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: