Primăria lui Nicușor a dat 11 milioane € pe „supervizare” și „asistență tehnică”

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Primăria condusă de Nicușor Dan debutează în campania electorală cu scoaterea la licitație a unui contract de 2,26 de milioane de lei, bani cu care să achiziționeze servicii de supervizare și de dirigenție de șantier pentru refacerea liniilor de tramvai pe cele mai circulate artere din București. Este vorba despre Bulevardul Pache Protopopescu și strada Traian, despre Bulevardul Ferdinand I și despre strada Dristorului. Durata contractului este de… 198 de luni, din care 6 luni pentru realizarea proiectului tehnic, un an pentru execuția lucrărilor și 15 ani pentru garanția lucrărilor. Contractul urmează să fie atribuit pe 6 iunie, cu trei zile înainte de alegerile locale din 9 iunie 2024.

La finalul lunii aprilie, Primăria Capitalei, condusă de Nicușor Dan, a mai scos la „mezat” un contract, cu care să debuteze campania electorală aferentă alegerilor locale din iunie. Potrivit unui anunț publicat, la data de 29 aprilie, pe SEAP (Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice), Municipalitatea vrea să contracteze servicii de supervizare și de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții denumit „reabilitarea sistemului rutier”.

Concret, sunt vizate trei obiective. Obiectivul 2 se referă la reabilitarea sistemului rutier pe Bulevardul Pache Protopopescu și pe strada Traian, Obiectivul 13 se referă la reabilitarea sistemului rutier pe Bulevardul Ferdinand I, între Șoseaua Mihai Bravu și strada Traian, iar Obiectivul 15 se referă la reabilitarea sistemului rutier pe Strada Dristorului, între Bulevardul Camil Ressu și strada Baba Novac.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: