Burduja: Nu există motive de a ne teme de pene de curent generalizate, de blackout, sau alte scenarii vehiculate

Sursă foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat miercuri că nu există motive de a ne teme de pene de curent generalizate, de blackout, sau alte scenarii vehiculate în spaţiul public şi a făcut apel la simţ de răspundere, să nu alarmeze românii, pentru că nu sunt motive de panică. Ministrul s-a referit şi la spitale, în urma penelor înregistrate în urmă cu o zi la Spitalul Dundeni, arătând că trebuie să aibă generatoare, pentru că aşa este legea iar acolo unde nu merg, trebuie căutaţi şi pedepsiţi cei vinovaţi.

”Nu există motive de a ne teme de pene de curent generalizate, de blackout, sau alte scenarii vehiculate în spaţiul public. Fac un apel către toţi cei din spaţiul public să aibă un simţ de răspundere, să nu alarmeze românii, pentru că nu sunt motive de panică”, a spus ministrul Energiei, după întâlnirea cu producătorii din sistemul de energie. Sebastian Burduja a precizat că ”există avarii locale”.

”Există avarii locale, suntem la curent, operatorii de distribuţie su intervenit prompt, sunt reacţii corecte, în teren”, a precizat el.

Burduja a ţinut să precizeze că în cazul unor consumatori precum spitalele, trebuie să aibă generatoare, pentru că aşa este legea. ”Acolo unde nu merg, trebuie căutaţi şi pedepsiţi cei vinovaţi. Rolul şi răspunderea aparţin spitalelor în primul rând”, a arătat Sebastian Burduja.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: