SNSPA: Zece sesizări primite la Comisia de etică cu privire la Alfred Bulai; două scrisori cu privire la Pieleanu

Sursa foto: facebook

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative a informat, luni, că au fost depuse la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative zece sesizări cu privire la profesorul Alfred Bulai şi două scrisori adresate de cadre didactice care cer autosesizarea în legătură cu profesorul Marius Pieleanu.

„Având în vedere acuzaţiile formulate la adresa profesorului Alfred Bulai, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) face următoarele precizări: La Comisia de etică a SNSPA au fost depuse zece sesizări, care au fost formulate de rectorul SNSPA şi de către nouă foste studente. Separat de cele menţionate mai sus, mai există două scrisori adresate de cadre didactice de la Facultatea de Ştiinţe Politice, respectiv membri ai Consiliului Studenţesc SNSPA, conducerii SNSPA, care cer Comisiei de etică să se autosesizeze în legătură cu profesorul Marius Pieleanu, în baza informaţiilor apărute în spaţiul public. Rectorul SNSPA a trimis, spre analiză, cele două scrisori Comisiei de etică”, a transmis instituţia de învăţământ superior într-un comunicat remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, Comisia de etică a SNSPA a preluat sesizările, urmând să parcurgă toţi paşii legali până la soluţionarea acestora.

„Comisia de etică universitară acţionează independent faţă de orice altă structură sau persoană din cadrul SNSPA. Membrii Comisiei au obligaţia păstrării confidenţialităţii şi echidistanţei faţă de părţile implicate în cauză, fiind interzisă exprimarea, în spaţiul universitar al SNSPA sau în afara lui, a oricărei informaţii preliminare”, se subliniază în comunicat.

SNSPA a transmis, totodată, că nu se va pronunţa public până la finalizarea lucrărilor Comisiei de etică.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: