David Popovici are dreptate: Un bazin de înot la 100.000 de elevi. Niciunul făcut în 4 ani

Sursa foto: INQUAM PHOTOS / GEORGE CALIN

David Popovici are dreptate: Un bazin de înot la 100.000 de elevi. Niciunul făcut în periopada 2018 – 2022 potrivit cifrelor oficiale consultate de Newsweek. Zeci de județe nu pun la dispoziția levilor niciun bazin de înot.

David Popovici a cucerit aurul olimpic și a adus în discuție faptul că sportivii nu au condiții optime de pregătire. El s-a plâns de lipsa unor bazine performante și mai ales de condițiile improprii de antrenament din timpul iernii.

David Popovici are dreptate: Un bazin de înot la 100.000 de elevi. Niciunul făcut în 4 ani

„Aceste medalii aş vrea să însemne mai multă atenţie pentru sport, nu neapărat pentru înot, ci către sport în general. (…) Sunt destul de multe probleme la noi în ţară, iar faptul că se investeşte atât de puţin în sport este una dintre ele (…) oamenii de la conducere ştiu treaba asta, trebuie să punem şi presiune”, a declarat David Popovici pentru TVR.

Complet neinspirat, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a susțuinut că statul nu are prea multe responsabilități în această zonă și le-a cerut privaților să construiască.

„Hai să nu excludem și zona privată care poate să vină să investească în ce înseamnă baze sportive, că parcă nu ne dorim să ne întoarcem în vremuri dinainte de 1989”, a spus Grindeanu.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: