Suspectul român care a înjunghiat o fetiţă în centrul Londrei a fost prezentat instanţei

Sursă foto: judiciary.uk

Suspectul român Ioan Pintaru, acuzat de înjunghierea unei fetiţe în vârstă de 11 ani, într-un atac comis luni în piaţa Leicester din centrul Londrei, a fost inculpat pentru tentativă de omor şi prezentat marţi instanţei, relatează AFP.

În vârstă de 32 de ani şi fără o adresă fixă în Regatul Unit, Ioan Pintaru a fost audiat marţi după-amiază de tribunalul din Westminster.

Conform procurorului David Burns, suspectul „s-a apropiat de fetiţă, a prins-o de gât şi a înjunghiat-o de opt ori pe tot corpul”, provocându-i răni în zona feţei, umerilor, încheieturilor şi gâtului.

Iniţial s-a crezut că a fost rănită şi mama fetiţei, o femeie în vârstă de 34 de ani, dar era vorba de sângele provenit de la rănile fiicei sale, a menţionat poliţia londoneză. Rănile suferite de fetiţă nu îi pun în pericol viaţa.

Un bărbat a intervenit pentru apărarea fetiţei în momentul agresiunii, iar suspectul a fost ţinut imobilizat la pământ până la sosirea poliţiei.

În urma audierii de marţi, Ioan Pintaru a rămas în arest şi urmează să compară în faţa justiţiei britanice pe 10 septembrie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: