Kamala Harris şi Tim Walz vor acorda joi CNN primul lor interviu din campanie

Sursa foto: Facebook - Kamala Harris

Vicepreşedinta Kamala Harris şi guvernatorul din Minnesota, Tim Walz – propunerea democrată pentru preşedinţia SUA – vor acorda primul lor interviu comun. Cei doi politicieni vor sta de vorbă cu CNN, în Georgia, iar interviul va fi difuzat joi la ora locală 21:00 (vineri, ora 04:00, ora României), relatează BBC.

Aceasta va fi prima discuţie aprofundată a celor doi candidaţi democraţi cu un jurnalist de când preşedintele Joe Biden a ieşit din cursă şi a susţinut-o pe Kamala Harris ca înlocuitor al său, în urmă cu mai bine de cinci săptămâni. De când vicepreşedinta SUA a ajuns în fruntea listei democrate, adversarii republicani au criticat-o pentru că aparent ar evita presa şi au acuzat-o că nu le prezintă alegătorilor planurile sale prezidenţiale. Trump a declarat în timpul unei conferinţe de presă recente că Harris „nu poate da un interviu”, deoarece nu este „competentă”.

Interviul comun de la CNN, cu Dana Bash, va fi primul test important pentru Harris şi Walz în calitate de coechipieri şi le oferă ocazia de a atenua aceste critici. De asemenea, îndeplineşte promisiunea vicepreşedintei de a programa un interviu până la sfârşitul lunii.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: