Burduja: Suntem din nou în faţa unei crize majore a sistemului de termoficare

Sursa foto: facebook

Ministrul Energiei, Burduja: Sebastian Burduja, afirmă miercuri că suntem din nou în faţa unei crize majore a sistemului de termoficare din Bucureşti, iar Capitala are nevoie de soluţii urgente şi de o viziune clară pentru a depăşi aceste probleme grave, prima şi cea mai importantă fiind fuziunea ELCEN-Termoenergetica.

”Suntem din nou în faţa unei crize majore a sistemului de termoficare din Capitală, o situaţie care afectează direct confortul şi viaţa de zi cu zi a bucureştenilor. Capitala are nevoie de soluţii urgente şi de o viziune clară pentru a depăşi aceste probleme grave, recurente”, spune ministrul pe Facebook.
Sebastian Burduja precizează că a prezentat la nivelul Ministerului Energiei mai multe soluţii iar prima şi cea mai importantă este fuziunea ELCEN-Termoenergetica, proces aprobat la nivelul Guvernului şi CGMB.
Potrivit lui Buduja, Ministerul Dezvoltării a promovat deja schimbările legislative necesare iar lucrurile sunt în desfăşurare. Până la final de 2025 fuziunea ar trebui să fie gata, mai spune ministrul.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: