VIDEO Anatol Șalaru: George Simion a încercat să manipuleze incidentul de la graniță

sursa: Facebook

Într-o declarație recentă, Anatol Șalaru a oferit detalii  despre expulzarea liderului AUR din Republica Moldova. Simion a fost declarat „persona non grata” și a fost invitat la Departamentul pentru Migrațiuni pentru a lua cunoștință de decizia autorităților, având la dispoziție o săptămână pentru a contesta expulzarea în instanță.

„Atunci când George Simion a fost declarat persoana non grata în conformitate cu legile din Republica Moldova, el a fost sunat și invitat la Departamentul pentru Migrațiuni să facă cunoștință cu decizia și avea la dispoziție o săptămână să facă chestia asta și să atace în instanță. El nu s-a dus. El a refuzat categoric să meargă și a sfidat autoritățile, fiindcă probabil pentru el era important să fie expulzat de Moldova ca să se victimizeze. A fost oprit în stradă, reținut de către poliția din Republica Moldova și dus în vama. A trecut vama și a fost dat în primire poliței.
După nu știu câți kilometri a zis „oprește aici”, a ieșit, a luat o piatră și s-a lovit cu ea în frunte pentru a provocat niște răni. Și-a făcut un selfie de acolo  și a zis că „m-a bătut poliția moldovenească”, a povestit Anatol Șalaru.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: