Virgil Guran: PSD-iștii se jură că nu fură și i-am prins cu rața-n gură

sursa: captură de ecran

Senatorul Virgil Guran a lansat critici la adresa PSD, subliniind două scandaluri recente care pun la îndoială sinceritatea liderului social-democrat Marcel Ciolacu în relația cu cetățenii români. Guran a menționat scandalul de la Curtea Constituțională dar și scandalul Nordis unde liberalii au deja un proiect de lege care limitează avansurile pe care dezvoltatorii le pot încaseza.

„PSD-iștii se jură că nu fură și i-am prins cu rața-n gură
Două scandaluri recente marca PSD, arată atitudinea nesinceră și cameleonică a liderului PSD, Marcel Ciolacu, în relația cu cetățenii României.
 Mai întâi a fost scandalul de la CCR, unde pentru prima dată, unui candidat, oricât de controversat este el, nu i s-a permis să candideze la președinție, în baza unor declarații politice. Sper ca cei 4 judecători ai PSD din CCR să nu meargă pe aceeași logica strâmbă și să ne interzică să votăm, dacă avem alte opțiuni decât PSD.
Ce a făcut Marcel Ciolacu? A venit și a vorbit de o “amplă reformă privind numirile politice la CCR”. Bravo, am spune! Dar un asemenea proiect există în Parlament de câțiva ani, iar inițiator cine credeți ca este? Ați ghicit, Marcel Ciolacu.
Același șablon cameleonic este folosit și în cazul scandalului Nordis. Liberalii au proiect gata de vot, care nu permite dezvoltatorului să încaseze avans mai mare de 10%! Ce face dl Ciolacu? Spune că vine el cu grup de lucru în Parlament și cu proiect exact pe aceeași temă? Cum? De ce? Îl aveți pe masă domnule Ciolacu, doar ca nu trebuie să găsiți subterfugii doar pentru a trage de timp, pentru a o ajuta pe doamna Vicol (PSD) și pe cei de la Nordis.
Practic, PSD vine cu proiecte, apoi deși PSD-iștii au conducerea Camerei Deputaților de 3 ani, îngroapă aceste proiecte în sertare, până trece scandalul și se fac mereu că plouă! Din păcate, nu toată lumea este naivă cum crede PSD când manipulează și prin urmare, dl Ciolacu și PSD sunt obligați să vină cu explicații despre modul în care îngroapă legi, atunci când acaparează instituții”, a scris Virgil Guran pe pagina sa de Facebook. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: