Atenție la parcările de reședință. Un bărbat cu dizabilități a rămas fără mașină, deși a lăsat-o pe un loc plătit

Sursa foto: Pixabay

Deși și-a plătit locul de parcare pe numele lui la începutul anului 2024, un bărbat de 88 de ani s-a trezit că Primăria i l-a transformat în luna martie din loc de parcare „nominal” în „nenominal” pentru că nu a răspuns la telefon sau la mailuri. Știind că locul de parcare aparține tatălui, care nu mai are mașina, fiul acestuia, persoană cu dizabilități și care locuiește în prezent cu bărbatul de 88 de ani, a continuat să parcheze pe acel loc până i-a fost ridicată mașina.

Diferența dintre un loc de parcare „nominal” și „nenominal” constă în faptul că „locurile nenominale nu aparțin unei anumite persoane, ci pot fi folosite de toți cei care plătesc un abonament anual egal ca valoare cu abonamentul pentru locurile nominale”, arată reprezentanții Primăriei Sectorului 3, contactați de Digi24.ro pentru a oferi un punct de vedere.

„În perioada aia (n.r. Martie, când Primăria susține că a trimis notificări) s-ar putea să fi fost în spital, s-ar putea să fi ignorat, știind că și-a plătit taxa la parcare, în niciun an nu s-a întâmplat. Fiind om la 88 de ani, nu poți să îi ceri…. Are 88 de ani și nu mai conduce, iar pe locul lui de parcare mi-am parcat eu mașina, fiindcă stau cu el”, a explicat fiul bărbatului de 88 de ani, pentru Digi24.ro.

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: