PDL, încă o lovitură crâncenă pentru PNL

Vasile Blaga și PDL dovedesc din ce în ce mai mult că interesul pentru campania prezidențială a lui Klaus Iohannis este tot mai scăzut.

Acest fapt este dovedit de faptul că Emil Boc, primarul Clujului, și-a reiterat astăzi susținerea fermă pentru Elena Udrea, ceea ce înseamnă că o foarte mare parte a voturilor, ce ar fi trebui să meargă în buzunarul candidatului PNL-PDL, vor merge de fapt către prezidențiabilul PMP.

Chiar și așa, Boc rămâne liniștit în PDL. La fel și Macovei, cea care deși este într-o puternică campanie de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale, fiind practic în afara partidului, rămâne membru PDL.

Lipsa vreunei poziții ale celor din PDL față de Emil Boc, primar PDL ce trage pentru campania Elenei Udrea, echivalează cu lipsa de interes pentru campania prezidențială a lui Iohannis. Să pierzi o mare parte din voturile clujenilor în favoarea Elenei Udrea este o lovitură dură, aplicată indirect, de către Blaga & CO, cei care permit lui Boc să rămână membru PDL, chiar dacă a trecut deja cu arme și bagaje la PMP.

EXCLUSIV Noi calcule pentru prezidențiale: De ce nu o exclude PDL pe Monica Macovei?

PrimarulClujului,  Emil Boc, a declarat, vineri, ca va sprijini cu tot ce poate candidatul PMP la prezidențialele din această toamnă, Elena Udrea.

‘În aceasta campanie, asa cum am declarat din primul moment, voi face tot ce îmi sta în putinta, cu cât pot, sa sprijin candidatura doamnei Elena Udrea, pentru ca apreciez ca este omul potrivit la locul potrivit, e un om care are expertiza în ceea ce înseamna administratia nationala si centrala, e un om care a dovedit în practica, prin rezultate, ca ce a spus a facut, este un om care se tine de cuvânt si, nu în ultimul rând, e un om care poate sa-l bata pe Ponta’, a afirmat Emil Boc.

Acesta a fost prezent vineri, alaturi de liderul PMP, Elena Udrea, la deschiderea oficiala a Zilelor municipiului Turda. Printre altii, la deschiderea oficiala au mai fost prezenti ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, europarlamentarul PDL Daniel Buda, mai multi parlamentari clujeni si oficialitati judetene si locale.

P.S. : Să fie Emil Boc încă o soluție de avarie pentru PDL, în cazul în care Iohannis nu va mai ajunge să candideze?

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: