Mara Mareş: Obiectivul TNL, alegerea a 3.228 de tineri în administraţia locală

Mara Mareş
Sursa foto: Mara Mareş

Preşedintele Tineretului Naţional Liberal (TNL), Mara Mareş, afirmă că obiectivul electoral al organizaţiei este alegerea a 3.228 de tineri în administraţia locală, câte unul pentru fiecare unitate administrativ-teritorială din România.

”Obiectivul electoral al Tineretului Naţional Liberal este alegerea a 3.228 de tineri în administraţia locală, câte unul pentru fiecare unitate administrativ-teritorială din România. Am setat acest obiectiv la Şcoala de Vară TNL – Leading The Change Destination 2024 după ce, la alegerile precedente, TNL a reuşit să trimită peste 1.100 de tineri în administraţie – un record la nivel naţional comparativ cu oricare altă organizaţie politică de tineret, iar feedbackul primit după 3 ani de mandat este unul foarte bun”, a transmis, sâmbătă, preşedintele TNL, Mara Mareş.

Aceasta afirmă că organizaţia s-a angajat ca în 2024 să atingem acest nou record în contextul mai larg al implicării susţinute în campaniile şi acţiunile electorale viitoare ale partidului.

”Privim spre 2024 cu încredere şi claritate, iar unitatea va fi cheia atingerii obiectivelor noastre”, a mai declarat Mara Mareş.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: