Șantier în inima Bucureștiului. Piața Unirii intră în reabilitare totală

Sursa foto: Facebook/Vasile Mihai Antonio
Sursa foto: Facebook/Vasile Mihai Antonio

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că Piaţa Unirii va intra într-o reabilitare totală, iar acolo vor fi realizate mai multe lucrări, inclusiv consolidarea planşeului.

”Piaţa Unirii va intra într-o reabilitare totală şi care este făcută de Primăria Sectorului 4. Primăria Sectorului 4 a făcut şi o expertiză, dar trebuie să avem un dialog pentru că ei trebuie să facă dedesubt, şi-au asumat, Consiliul General, la fel, le-a dat să facă”, a afirmat Nicuşor Dan, duminică la Digi 24.

El a fost întrebat când va începe această lucrare. ”Nu mai devreme de un an. Trebuie să facem deasupra”, a răspuns primarul Capitalei.

”Este o necesitate”

Întrebat de ce reabilitează acum Piaţa Unirii, dacă urmează alte lucrări pentru un an, Nicuşor Dan a replicat: ”Este o necesitate”.

”Evident că se va lucra la trotuare. În momentul ăsta lucrurile sunt absolut deschise. Acolo sunt trei lucruri. Este necesitatea de a consolida planşeul. Şi acolo există două soluţii, teoretic şi practic, asta ne vor spune inginerii când vor finaliza studiul de fezabilitate şi expertiza.

O soluţie este să spargi tot pe lângă traseul Dâmboviţei să spargi tot şi va fi un şantier deschis. Şi există o posibilitate şi teoretic şi practic ca această consolidare să se facă de sus în jos şi să nu se afecteze suprafaţa”, a completat primarul Nicuşor Dan.

Citește  mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: