Update Accident rutier grav pe autostrada A2

Update

La momentul transmiterii acestei știri ( 14.48), din cauza accidentului rutier produs pe autostrada A2 s-a format coloană de mașini ce se întinde pe aproximativ 3 km.

FOTO:

IMAG0027

IMAG0024

În aceste momente (13.45), autostrada A2 este blocată între Lehliu Gară și Fundulea, la kilometrul 53, formându-se coloane de mașini pe mai mulți km din cauza unui accident rutier: o autocisternă care circula dinspre Bucureşti către Constanţa a acroşat o autobasculantă care staţiona pe banda de urgenţă din cauza unei defecţiuni, după care a pătruns pe sensul opus, s-a răsturnat şi a tamponat un autoturism.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (13:45), din cauza accidentului rutier produs pe autostrada A2, la kilometrul 53, înainte de a se intra pe ruta de deviere DN3 Lehliu-Gară – Fundulea, traficul rutier fiind intens, s-au format coloane de autovehicule pe mai mulţi kilometri. Le recomandăm conducătorilor auto care încheie aceste coloane să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Pentru a evita coloanele de autovehicule de pe A2, de la intrarea în Lehliu-Gară, dar şi aglomeraţia de pe DN3, poate fi folosită ruta DN21 Drajna – Slobozia, DN2A Slobozia – Urziceni, DN2 Urziceni – Bucureşti.

Amintim că traficul rutier de pe autostrada A2 este deviat de pe ambele căi (atât dinspre Constanţa cât şi dinspre Bucureşti) pe DN3, între Lehliu-Gară şi Fundulea (între kilometrii 64 şi 35), din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 53. O autocisternă care circula dinspre Bucureşti către Constanţa a acroşat o autobasculantă care staţiona pe banda de urgenţă din cauza unei defecţiuni, după care a pătruns pe sensul opus, s-a răsturnat şi a tamponat un autoturism. Nu au fost victime, însă circulaţia a fost deviată din motive de siguranţă, cisterna fiind încărcată cu substanţe chimice (aditivi)”, potrivit INFOTRAFIC.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: