Actorul Matthew Perry, înmormântat în Los Angeles

Matthew Perry
Sursa foto: GSC

Actorul Matthew Perry, care a decedat sâmbătă la vârsta de 54 de ani, a fost înmormântat vineri într-un cimitir din Los Angeles în cadrul unei ceremonii la care au participat rude şi colegi din distribuţia faimosului serial de televiziune din anii 1990 ”Friends”, au relatat publicaţiile din showbiz, potrivit Reuters.

Persoanele îndoliate s-au reunit la cimitirul Forest Lawn din cartierul Hollywood Hills în Los Angeles, situat la circa un kilometru de Warner Brothers, studiourile unde a fost filmat serialul. Aici sunt înmormântate numeroase vedete de la Hollywood, printre care Michael Jackson, Lucille Ball şi Elizabeth Taylor.

Perry, care a interpretat personajul Chandler Bing în serialul ”Friends” în perioada 1994-2004, a fost găsit decedat în locuinţa sa din Los Angeles. Vestea dispariţiei actorului a declanşat un val de omagii din partea fanilor şi a altor celebrităţi.

Ceilalţi cinci actori din distribuţia ”Friends” i-au adus luni un ultim omagiu într-un mesaj comun care etichetează moartea actorului ca ”o pierdere ireparabilă”.

Publicaţii precum TMZ şi Page Six a The New York Post au relatat evenimentul de vineri şi au publicat fotografii de la distanţă şi aeriene ale participanţilor la serviciul funerar.

Toţi cei cinci colegi din distribuţia ”Friends” – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer – au fost prezenţi, potrivit TMZ.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL