Adrian Câciu: Salariul mediu net a depăşit 1000 euro pe lună, ajungând la 1043 euro în valoare nominală

Sursă foto: Facebook / Adrian Câciu

Ministrul Investiţiilor, Adrian Câciu arată, miercuri, că aşa cum spunea la începutul anului, salariul mediu net de peste 1000 euro va deveni normalitate în 2024 iar cifrele de la Institutul Naţional de Statistica ne confirmă acest lucru. Ministrul arată că salariul mediu net a depăşit 1000 euro pe lună, ajungând la 1043 euro în valoare nominală şi este momentul ca nivelul median al salariilor angajaţilor români să se ridice şi el iar mijlocul scalei salariale.

”Aşa cum spuneam la începutul anului, salariul mediu net de peste 1000 euro va deveni normalitate în 2024. Iată că cifrele de la Institutul Naţional de Statistica ne confirmă acest lucru: Salariul mediu net a depăşit 1000 euro/lună, ajungând la 1043 eur în valoare nominală”, a scris Adrian Câciu pe Facebook.
Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene precizează că este acum momentul ca nivelul median al salariilor angajaţilor români să se ridice şi el iar mijlocul scalei salariale să fie cât mai apropiat de media generală pe ţară!
”Toată lumea a înteles că, dacă dorim dezvoltare, avem nevoie de forţă de muncă bine calificată şi bine plătită!”, arată Câciu.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: