Tichetele de masă vor ţine pasul cu inflaţia. Marcel Ciolacu: E un gest cât se poate de firesc

marcel ciolacu
Sursa foto: Guvernul Romaniei

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi că în şedinţa de Guvern va fi crescută valoarea tichetelor de masă, de la 30 de lei la 35 de lei lunar, începând cu 1 august şi vom ajunge la 40 de lei, pe lună, de la 1 ianuarie 2024.

”Astăzi creştem valoarea tichetelor de masă, măsură anunţată deja din prima săptămână de guvernare drept prioritate a acestui mandat”, a spus premierul în deschiderea şedinţei Executivului.

”Majorăm această valoare de la 30 de lei la 35 de lei lunar, începând cu 1 august şi vom ajunge la 40 de lei, pe lună, de la 1 ianuarie 2024. Este un gest cât se poate de firesc, ţinând cont de inflaţia din acest an”, a mai spus premierul, citat de news.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: