Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA în România: „Trump o să fie un președinte foarte bun”

Sursă foto: X

Un sondaj CNN arată că 67% dintre alegătorii americani care au urmărit dezbaterea prezidenţială dintre Joe Biden şi Donald Trump spun că Trump a avut o performanţă mai bună. Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA în România, consideră că Donald Trump va câştiga alegerile prezidenţiale din SUA.

57% dintre alegătorii americani susţin că nu au încredere în capacitatea lui Biden de a conduce ţara. Cele mai multe agenții de presă scriu despre panica din partidul democrat și faptul că există în acest moment informații că democrația vrea să aleagă un nou candidat.

Adrian Zuckerman, fost ambasador al Statelor Unite în România, a vorbit vineri la Antena 3 CNN despre dezbaterea prezidenţială Biden-Trump.

„Sunt multe nume care au fost folosite de democrați ca o alternativă pentru președintele Biden. Dar eu cred că e prea târziu și prea complicat. Nu cred că președintele Biden se retrage și dacă se retrage din aceste alegeri o să fie mult, mult mai greu pentru oricine”, a declarat, vineri, Adrian Zuckerman.

„Cea mai importantă concluzie, în opinia mea, este că fostul președinte Trump o să devină viitorul președinte Trump”, a mai spus Zuckerman, adăugând că Trump o să fie un președinte foarte bun.

„Are idei foarte bune pentru America și eu cred că a arătat foarte clar pentru poporul american ieri seară toate lucrurile și greșelile făcute de administrația Biden, care au distrus nu numai afacerile interne și economia Americii, dar și afacerile externe”, a opinat fostul ambasador al SUA în România.

Panică și disperare în Partidul Democrat după prestația lui Joe Biden la dezbaterea CNN cu Trump

Majoritatea alegătorilor înregistraţi în SUA pentru a vota la următoarele alegeri prezidenţiale consideră că fostul preşedinte Donald Trump l-a depăşit pe actualul preşedinte, Joe Biden, în dezbaterea desfăşurată joi pe canalul CNN, potrivit unui sondaj realizat chiar de reţea în rândul telespectatorii care au vizionat programul.

Astfel, 67% dintre telespectatorii care au urmărit dezbaterea cred că republicanul Donald Trump a avut performanţe mai bune, faţă de 33%, care au considerat contrariul.

Potrivit sondajului CNN, majoritatea respondenţilor au indicat că nu au încredere reală în capacitatea democratului Joe Biden de a conduce ţara şi, în acelaşi timp, o majoritate a apreciat că dezbaterea a avut un efect redus sau niciun efect asupra modului în care va vota pe 5 noiembrie.

CNN avertizează că rezultatele sondajului reflectă opiniile alegătorilor care au urmărit dezbaterea şi nu sunt reprezentative pentru opiniile întregului public care ar putea vota, în cele din urmă, la scrutinul prezidenţial din noiembrie.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: