UPDATE Fata din Popeşti Leordeni dispărută sâmbătă dimineaţa a fost găsită în Vâlcea

poliţie
Sursa foto: Poliţia Română

UPDATE, ORA 20.05

Fata de 12 ani, care a plecat sâmbătă de la domiciliul său din oraşul Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, şi nu s-a mai întors acasă, a fost găsită în municipiul Râmnicu Vâlcea, anunţă IPJ Ilfov.

„În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov şi a relaţionării cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea, la acest moment, minora de 12 ani se află în custodia poliţiştilor din municipiul Râmnicu Vâlcea. În acest context, sunt în desfăşurare activităţile specifice pentru astfel de cazuri”, a precizat IPJ Ilfov.

ŞTIREA INIŢIALĂ

O fată de 12 ani a dispărut, sâmbătă, de acasă, din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov, polițiștii demarând verificările pentru identificarea ei.

Polițiștii Serviciul de Investigații Criminale Ilfov caută o fată în vârstă de 12 ani, care a plecat de la domiciliu din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov și nu s-a mai întors.

Sesizarea a fost formulată la sediul Poliției Orașului Popesti Leordeni de tatăl fetei, care a declarat faptul că, aceasta a plecat sâmbătă dimineața, în jurul orei 07:30, de la locuința din Popesti Leordeni și nu s-a mai întors acasă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: