VIDEO Alexandru Muraru: Ramona Chiriac a creat o mare problemă coaliției. Urma să se înscrie în PSD

Alexandru Muraru

 

 

Ramona Chiriac urma să se înscrie în PSD, a anunțat Alexandru Muraru, marți, în emisiunea Puterea Știrilor. Liberalul, președinte al PNL Iași și candidat pe lista PNL-PSD la alegerile europarlamentare, a susținut că Ramona Chiriac „a creat o mare problemă acestei coaliții și acestei alianțe electorale PNL-PSD”.

„Am învățat multe din acest episod cu doamna Chiriac, pe care o cunosc de câțiva ani buni. Este o femeie competentă, avea toate datele și argumentele să deschisă lista PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare. Domnia sa, nu știu dacă a sesizat lucrul acesta, dar a creat o mare problemă acestei coaliții și acestei alianțe electorale. În definitiv a arătat că această pregătire a tehnocraților cu viața publică este extrem de limitată(…).

Vă spun din interiorul alianței: înțelegerea era că urma să adere la Partidul Social Democrat. Poate atunci când a venit vremea să semneze adeziunea, poate atunci și-a dat seama că nu îi e locul în PSD”, a declarat Alexandru Muraru, la Puterea Știrilor.

Amintim că lista PSD-PNL la alegerile europarlamentare trebuia să fie deschisă de Ramona Chiriac, fosta şefă a Reprezentanţei Comisiei Europene în România, însă aceasta a anunţat în şedinţa PSD că nu doreşte să mai candideze. Ramona Chiriac a anunţat că nu doreşte să candideze la alegerile europarlamentare, din motive personale.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL