Alexandru Muraru, vizită oficială în Israel: Hamas trebuie eliminat total

Sursa foto: Facebook

Deputatul PNL Alexandru Muraru a efectuat o vizită oficială în Israel, el afirmând că a văzut locurile crimelor inimaginabile ale Hamas împotriva cetăţenilor israelieni. ”Hamas trebuie eliminat total, iar justiţia din Israel şi cea internaţională trebuie să găsească toţi criminalii şi civilii neafiliaţi care au participat la ucideri, răpiri, violuri, incendieri şi torturi”, spune parlamentarul liberal.

”Alexandru Muraru, deputat în Parlamentul României şi membru al Grupului de parlamentar de prietenie cu Israelul, a participat recent la o misiune de solidaritate în Israel, alături de membri ai parlamentelor din Europa, Parlamentul European, lideri civici şi oameni de afaceri. Scopul acestei vizite a fost de a observa şi înţelege mai bine dimensiunea atrocităţilor comise în urma atacurilor Hamas şi Hezbollah, precum şi răspunsul Statului Israel în faţa acestor provocări”, a transmis parlamentarul într-un comunicat oficial.

Alexandru Muraru arată că, de asemenea, obiectivul a fost de a susţine cele trei mari obiective ale Israelului şi de a reafirma solidaritatea cu poporul evreu: anihilarea Hamas şi eliminarea tuturor teroriştilor de pe teritoriul Fâşiei Gaza, recuperarea în viaţă şi aducerea tuturor celor peste 240 de ostatici înapoi în sânul familiilor, transformarea Fâşiei Gaza într-un loc fără terorism care să nu mai reprezinte niciun fel de ameninţare pentru securitatea statului Israel şi a cetăţenilor săi.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL