Natalie, supraviețuitoare a atacului din Israel: „Am fost la un pas de moarte”

Sursa foto: captura video

Natalie Sanandaji, o tânără din SUA, a povestit la Antena 3 CNN experiența cutremurătoare prin care a trecut la festivalul Nova din Israel, acolo unde sute de tineri au fost uciși de gruparea islamistă palestiniană. Din fericire, ea a supraviețuit însă trauma rămasă o va bântui pe viaţă.

Potrivit bilanțului oficialilor din Israel, numărul ostaticilor aflați în mâinile organizației Hamas a ajuns la 199. Mulţi dintre ei au fost răpiți în timpul atacului terorist de la festivalul Nova, desfăşurat în aer liber din sudul Israelului.

Natalie Sanandaji, o tânără din SUA, care se afla la acest eveniment a reuşit să supraviețuiască acestui atac şi a povestit experiența sa cutremurătoare, în direct la Antena 3 CNN.

„Rachetele au început în jurul orei 06:30. Eram la Festivalul Păcii cu alți trei prieteni şi eram singurul cetăţean american de acolo. Toţi ceilalți tineri de acolo erau israelieni.

Când au început să vină rachetele, m-am uitat la ei să văd cum reacţionează pentru a înţelege cum ar trebui să reacționez şi eu. Imaginați-vă pentru un moment, mulţi tineri prezenţi la un festival de muzică să se bucure şi apoi un val de rachete interceptate chiar deasupra lor. În orice alt loc din lume, acei tineri ar fi început să fugă imediat.

Nu cred că există altundeva în lume un loc unde copiii şi tinerii ar răspunde: este în regulă, suntem obișnuiți, se întâmplă asta des la noi. Să sperăm că vor fi doar câteva rachete şi apoi se vor opri. Copiii israelieni trăiesc însă în acea realitate”, a mai spus tânăra supraviețuitoare a atacului de la festivalul de muzică din Israel, la Antena 3 CNN.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: