Analiză CNN: 48 de ore critice pentru cariera lui Joe Biden. „Are la dispoziție o perioadă foarte scurtă de timp”

Joe Biden
Sursă foto: X / Joe Biden

Niciun președinte nu a avut vreodată nevoie de o sărbătoare publică așa cum are nevoie Joe Biden de 4 iulie. Președintele în funcție se luptă frenetic pentru a-și salva cariera politică, dar riscă să fie cuprins de un val în creștere împotriva lui, deoarece mai mulți democrați își exprimă îndoielile că îl poate învinge pe Donald Trump după o dezbatere dezastruoasă, scrie jurnalistul CNN Stephen Collinson.

Președintele îi va aduna, de Ziua Independenței, pe membrii familiei sale care vor fi esențiali pentru viitoarele decizii cu privire la campania de realegere la Casa Albă. Biden și anturajul său au mare nevoie de o zi cu știri pozitive care să-i permită să se regrupeze pentru cele mai critice 48 de ore ale carierei sale politice. În timp ce speculațiile au explodat miercuri că ar putea lua în considerare retragerea din cursă, Biden a declarat fără echivoc că este decis să meargă până la capăt și să câștige. Apoi s-a întâlnit cu 20 de guvernatori democrați la Casa Albă pentru a încerca să demonstreze că are energia pentru a câștiga și a conduce încă patru ani.

Vineri, Biden va participa la un interviu pentru ABC News, care se conturează acum ca o provocare și mai mare decât dezbaterea CNN, având în vedere necesitatea vitală de a avea o prestanță impecabilă. Orice gest al lui Biden va fi analizat și interpretat ca un semn de vulnerabilitate.

„Candidez. Sunt candidatul Partidului Democrat. Nimeni nu mă împinge la o parte. Nu plec”, a declarat Biden miercuri staffului de campanie.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: