Caramitru despre USR: NU am cum să susțin pe unii MAI INCOMPETENȚI și MAI ANTI-DEMOCRATICI chiar decât pesedeu

A. Caramitru
Sursa foto: captură video

Andrei Caramitru a notat, într-un mesaj postat pe Facebook, că nu are cum să susţină USR, el precizând că “mulți acolo sunt chiar cretini total” şi că USR-iştii sunt “MAI INCOMPETENȚI și MAI ANTI-DEMOCRATICI chiar decât pesedeu”.

Caramitru a menţionat că în prezent “sunt ALTE probleme decât usereu și perioada Dragnea”. “CU TOTUL ALTELE. E război lângă. Lucrurile se reașează masiv în toată lumea. Ce e important e ca noi să prosperăm, să nu avem război, și să rămânem clar ancorați în direcția vestică. Asta e cheia”, a subliniat el.

“Trebuie reformat statul? DA !!!! trebuie servicii mai bune ? DA !!!! Dar nu mai e motivul de isterie din perioada lui Dragnea. stresul e (1) să nu dăm faliment cu bugetul statului, (2) să nu fie război pe teritoriul României în următorii câțiva ani, (3) să nu o luăm razna anti UE și anti NATO. În rest – ok sunt nspe mii de teme și probleme – dar sunt detalii”, a adăugat Andrei Caramitru.

Mesajul lui Caramitru:

“Mulți sunt șocați. Ce te-a apucat frate de nu înjuri zilnic că la gară guvernul și pesedepenele? De de nu ne spui că totul dar totul e un dezastru praf ne ia dracu țara se prăbușește huo auăleu ???? de ce nu zbieri să ieșim din case să facem revoltă înțelegi ??

Uite vă explic. Când a ajuns dragnea la putere a fost un moment teribil de periculos – vroia să ne scoată practic din UE și NATO. atât el cât și guvernul de atunci refuzau chiar să se ducă la ambasedele vestice de zilele lor naționale. Mesajul era evident. a fost un atac hibrid brutal al rușilor să ne captureze prin dragnea care să devină dictatorul lor local. Așa ceva e innaceptabil – normal că m-am implicat că voi toți să îl dăm jos, era un pericol mortal pentru țară.

DACĂ, după ce am rezolvat problema, ar fi existat o alternativă mai profesionistă și mai curată la pesedepenele – aș fi rămas și m-aș fi implicat să îi ajut. Însă ce am văzut în USR m-a convins DIRECT că (1) sunt mult mai incompetenți decât ăștia din psdpnl, mulți acolo sunt chiar cretini total și (2) sunt mult mai dictatoriali decât a fost vreodată PSD sau PNL. Ce au făcut la ei acolo în ogradă e o oroare (cred că doar pe timpul lui Stalin se întâmplau epurări atât de brutale (practic 80% din cei pe care i-am cunoscut atunci au plecat sau au fost dați afară, ceva inimaginabil într-o democrație). Deci NU am cum să susțin pe unii MAI INCOMPETENȚI și MAI ANTI-DEMOCRATICI chiar decât pesedeu. Că voi nu vreți să înțelegeți și încă aveți iluzii deșarte în cap – e pur problema voastră, nu e a mea.

Acuma sunt ALTE probleme decât usereu și perioada Dragnea. CU TOTUL ALTELE. E război lângă. Lucrurile se reașează masiv în toată lumea. Ce e important e ca noi să prosperăm, să nu avem război, și să rămânem clar ancorați în direcția vestică. Asta e cheia. Că e cu Marcel sau cu Gigel, că ministrul de nu știu unde e bou și că e pe undeva e corupție – sigur e nasol rău – dar nu mă stresează peste măsură asta. Poate pe voi da că aveți mega frustrări și alte probleme. poate nu ați studiat istoria locului ăstuia (e suficient să citiți pe Eminescu sau pe alțîi din interbelic să înțelegeți ce haos și corupție e aici dintotdeauna; e suficient să înțelegeți cum funcționează sistemul austriac sau nemțesc sau italian că să știți că acolo e corupție la un nivel atât de colosal încât nici nu vă Imaginați).

Trebuie reformat statul ?? DA !!!! trebuie servicii mai bune ? DA !!!! Dar nu mai e motivul de isterie din perioada lui Dragnea. stresul e (1) să nu dăm faliment cu bugetul statului, (2) să nu fie război pe teritoriul României în următorii câțiva ani, (3) să nu o luăm razna anti UE și anti NATO. În rest – ok sunt nspe mii de teme și probleme – dar sunt detalii.

Acum hai cu hate și huo. Mi se rupe fix în pix”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL