Andrei Muraru a asistat la discursul lui Biden despre starea naţiunii. Ce i-a transmis preşedintele american la final

Sursa foto: Andrei Muraru

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a asistat la discursul lui Joe Biden despre starea naţiunii, “un apel la trezire pentru cei care încă mai cred că democrația și pacea pot supraviețui fără luptă și fără costuri”.

“Și România este acum de partea bună a istoriei. O știe prea bine și Președintele Biden, care are mereu un cuvânt bun despre România, așa cum mi-a transmis la finalul discursului din Congres”, notează Andrei Muraru într-un mesaj postat pe Facebook.

“Let’s remember who we are!” a fost laitmotivul discursului despre starea națiunii la care a asistat Muraru în Congresul american, precizează ambasadorul.

“Am remarcat în mod deosebit plasarea la început a nevoii de a sprijini Ucraina și un mesaj puternic pentru întărirea NATO, arătând pericolul în care se află Europa în fața terorii rusești și hotărârea neclintită de a-l înfrunta: “Nu vom pleca. Nu ne vom închina” a spus Președintele Joe Biden. În multe locuri, discursul liderului SUA a fost un apel la trezire pentru cei care încă mai cred că democrația și pacea pot supraviețui fără luptă și fără costuri: “History is watching”! Și România este acum de partea bună a istoriei. O știe prea bine și Președintele Biden, care are mereu un cuvânt bun despre România, așa cum mi-a transmis la finalul discursului din Congres”, menţionează Andrei Muraru.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: