Andronache: Legile din PNRR, neimpozitarea pensiilor sub 3.000 lei – priorităţile PNL; nu va fi pauză în campanii

Sursa foto: Facebook

PNL va avea ca priorităţi legislative în prima sesiune parlamentară din acest an adoptarea legilor necesare pentru implementarea Planului Naţional pentru Redresare şi Rezilienţă, a proiectelor referitoare la neimpozitarea pensiilor sub 3.000 lei, la eliminarea dublei impozitări a pilonului II de pensii, la susţinerea profesiilor liberale, precum şi la combaterea traficului şi consumului de droguri şi interzicerea publicităţii la jocurile de noroc, a declarat liderul deputaţilor liberali, Gabriel Andronache.

El a menţionat că, deşi acest an este unul electoral, la Parlament vor fi luate toate măsurile procedurale şi organizatorice pentru asigurarea cvorumului de lucru şi a voturilor necesare adoptării proiectelor de lege.

„În noua sesiune parlamentară, grupul parlamentar PNL va avea ca priorităţi legislative continuarea adoptării legilor din PNRR pentru îndeplinirea tuturor jaloanelor, urmând să menţionăm drept obiectiv în noua sesiune parlamentară adoptarea legii, pe care am iniţiat-o, referitoare la creşterea pragului de la care se impozitează pensiile de la 2.000 lei la 3.000 lei.

Totodată, menţinem şi o altă prioritate legislativă constând în susţinerea profesiilor liberale. Vom face demersurile necesare şi pentru adoptarea reglementării referitoare la interzicerea publicităţii la jocurile de noroc şi, totodată, mai avem un proiect important pentru noi, ca grup parlamentar, şi anume acela de a elimina dubla impozitare a acumulărilor care se realizează la pilonul II de pensii”, a precizat, pentru AGERPRES, Andronache.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: