Anunțul făcut de Florin Roman. Care este linia roșie peste care nu trec liberalii

Sursa foto : Facebook
Liberalii au depus un proiect de lege prin care propun păstrarea cotei unice timp de 10 ani, ca semnal puternic de susținere a acestui sistem de impozitare. Vicepreședintele PNL, Florin Roman a scris un mesaj puternic pe pagina sa Facebook:” Îi apărăm pe cei care muncesc cinstit în această țară, de poftele stângii populiste care ar duce banii în ajutoare sociale!”
„Niciodată, cu PNL la guvernare nu vom accepta să renunțăm la cota unică în favoarea impozitului progresiv așa cum își doresc socialiștii. Este o linie roșie peste care nu trecem.
Am depus împreună cu colegii liberali din Comisia de buget finanțe a PNL un proiect de lege prin care oferim predictibilitate pentru păstrarea cotei unice pe o perioadă îndelungată.
Aplicăm principiul liberal “mai puțin de la mai mulți”, în lupta cu evaziunea fiscală, cu economia gri și cu pomenile sociale, atât de dragi stângii politice”.

PNL și specialiștii în fiscalitate apără cota unică. Proiectul PNL, pe masa senatorilor

În dezbaterea cotă unică vs cotă progresivă, PNL are de partea sa economiștii și experții fiscali Proiectul PNL pentru protejarea cotei unice de impozitare în România pentru următorii zece ani intră în dezbaterea Senatului.

Liberalii rămân consecvenți principiilor economice cu care au intrat în Coaliția de guvernare cu PSD.

Aceștia au depus un proiect de lege prin care propun păstrarea cotei unice timp de 10 ani, până la finele lui 2033, ca semnal puternic de susținere a acestui sistem de impozitare, despre care afirmă că nu și-a epuizat avantajele în economia reală și în plan social.

Florin Roman: „PNL este gardianul cotei unice”
„PNL este gardianul cotei unice a pilonului 2 de pensii private și a apărării microîntreprinderilor, pe care alții le-ar vrea desființate. Îi apărăm pe cei care muncesc cinstit în această țară, de poftele stângii populiste care ar duce banii în ajutoare sociale.
 Acolo unde sunt liberalii este dezvoltare, unde sunt socialiștii e doar sărăcie”, a mai notat Roman pe pagina sa de Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL