Mihai Stoichiță, replică după criticile apărute la finalul meciului România-Belarus

Mihai Stoichiță
Sursa foto: prosport.ro

Mihai Stoichiță (69 de ani), directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor și s-a arătat deranjat de faptul că în țară au apărut deja critici după acest rezultat.

„Ce, e un rezultat care ne scoate din cursa pentru calificare? Mie mi se pare că ai noștri au făcut un meci bun, au dominat de la cap la coadă partida. Ei au avut vreo două contraatacuri periculoase, era și normal să fie așa.

Din păcate, nu am reușit la finalizare. Dacă aduci mingea în fața porții de atâtea ori, dar n-o băgăm în poartă. E clar că ne-a lipsit luciditatea la finalizare. Am pierdut două puncte? Cum vreți voi să spuneți, dar eu zic că am câștigat un punct.

Au început criticile? Așa e la noi! Așteptăm meciul cu Andorra și vorbim atunci. Mai avem de jucat un meci și n-aș vrea să distrugem psihologic jucătorii. E foarte important să câștigăm acel meci, apoi vom vedea ce va fi.

Toți jucătorii mi-au plăcut, am văzut suferința lor din teren și dorința de a câștiga. Că n-au putut, asta e altceva. Dar au făcut un sacrificiu extraordinar. Au dat tot ce au putut și aș vrea să-i felicit”, a afirmat Mihai Stoichiță, după meci.

Citește mai mult AICI. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL