Avertisment îngrijorător al lui Ponta înainte de campania electorală

Premierul Victor Ponta a comentat informațiile apărute în presă cu privire la așa-zisa sa implicare în dosarul Microsoft.

Ponta a declarat că toți cei care au comis ilegalități trebuie să plătească în fața legii și că justiția trebuie să fie egală pentru toți.

„Eu sunt acuzat de presa care trăiește în România de pe vremea lui Băsescu, dar nu are nici o sursă de venit. E aceeași presă care mă acuză. Pe mine nu m-a chemat nimeni la DNA, sunt totuși niște oameni care se trezesc făcuți marii corupți ai țării pe televiziunile băsiste, pe site-urile băsiste (n.r. Ecaterina Andronescu, Dan Nica)  (..) asta vor ei. Să îi umplem cu noroi pentru că mai sunt 46 de zile până când România va avea din nou un președinte legitim. În astea 46 de zile poate putem totuși să nu aruncăm pe toată lumea în aer.

Trebuie să ne pregătim pentru tot ce poate fi mai rău, pentru că suportul instituțional încetează (…) Trebuia să apar și eu în dosarul Microsoft că nu era complet”, a declarat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a comentat și faptul că Elena Udrea a fost chemată la audieri în calitate de martor în cazul unui dosar mai vechi al lui Gheorghe Ștefan (Pinalti).

„N-aș putea pune un semn de egal. Nu știu ce a făcut doamna Udrea la DNA, în ceea ce mă privește, dacă apare cineva, nu așa un martor anonim, am tot interesul să mă duc să lămuresc imediat. Momentan, nu m-a întrebat nimeni de la Parchet. M-a întrebat presa băsistă și am răspuns”, a continuat premierul.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL