Bărbatul care a împuşcat o persoană într-o curte din Gorj, dat în urmărire de poliţişti

Poliția. News.ro
Sursă foto: News.ro

Poliţiştii l-au dat în urmărire, sâmbătă, pe Petre Stăncioi – suspectat că a împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol, un bărbat de 49 de ani, după ce a intrat în curtea locuinţei acestuia din localitatea gorjeană Turcineşti.

„Din dispoziţia conducerii IGPR, efectivele de poliţişti care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, acţionează colegi din judeţele limitrofe, precum şi specialişti din Aparatul Central al Poliţiei Române. De asemenea, jandarmii din Gorj care sunt angrenaţi în căutări sunt sprijiniţi de jandarmii din judeţele învecinate şi de la o grupare mobilă de jandarmi”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, sâmbătă, AGERPRES.

Căutările sunt efectuate şi cu ajutorul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne.

„Rugăm cetăţenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină şi să ne apeleze de îndată, la 112”, arată sursa citată.

 

”La data de 14 iulie, ora 23,15, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată de un bărbat, de 49 de ani, despre faptul că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Dăneşti, a intrat în curtea locuinţei sale din localitatea Turcineşti şi l-a împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol”, informează IPJ Gorj.

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital în stare gravă, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând patru plăgi prin împuşcare, dintre care una în zona abdominală şi trei în zona membrelor inferioare.

Acesta a fost operat, iar în prezent se află la Terapie Intensivă, starea sa fiind stabilă, au arătat reprezentanţii Spitalului judeţean din Târgu Jiu.

Poliţiştii şi jandarmii au fost mobilizaţi în teren şi efectuează cercetări pentru depistarea agresorului şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: