Biden îi înfurie pe democrați cu o postare ciudată pentru donații pe X: „Sunt bolnav”

Sursa foto- x

Democrații din Congres au fost inițial derutați, miercuri, când pe contul de pe rețeaua socială X al echipei de campanie a lui Joe Biden a apărut postarea „Sunt bolnav”, ca apel de strângere de fonduri, imediat după ce președintele în vârstă de 81 de ani a fost testat pozitiv pentru COVID. După urările de bine și însănătoșire, postarea a inflamat spiritele chiar și în rândul celor care nu și-au exprimat public îngrijorările cu privire la un posibil fiasco pentru democrați, dacă președintele SUA nu renunță la candidatura sa la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Postarea – care exemplifică ceea ce mulți parlamentari consideră că este ecoul nemulțumirilor care continuă de la dezbaterea președintelui cu Trump – nu face decât să adauge îngrijorări cu privire la izolarea din ce în ce mai evidentă a lui Biden pe Capitol Hill, scrie Axios.

„Mă îndoiesc că Joe Biden a aprobat acest tweet. Nu este de ajutor”, a spus un democrat al Camerei, care a tăcut cu privire la candidatura lui Biden de la dezbatere. Deputatul a adăugat că cei care s ocupă de campania lui Biden „ar trebui să ia temperatura camerei”, referindu-se la faptul că nu aud părerile din partid și din rândul alegătorilor.

Congresmanul Ro Khanna, democrat din California, a cerut „colegilor democrați” într-o postare pe X, după ce Biden a fost testat pozitiv, dar înainte de postarea „Sunt bolnav”, să se unească și să arate puțină decență.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: