Bilete de tren mai ieftine cu 20%

cfr/INQUAM PHOTOS / GEORGE CALIN
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / GEORGE CALIN

Veste bună pentru românii care intenționează să călătorească cu trenul. Oamenii au posibilitatea de a achiziționa bilete de tren mai ieftine cu 20%.

În perioada 15-18 februarie 2024, CFR Călători participă la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

În cele patru zile de târg, vizitatorii care aleg să cumpere biletele de tren de la standul CFR Călători pentru călătoria în trafic intern la vagon clasa 1 și clasa a 2-a, se vor bucura de o reducere de 20% din valoarea tarifului de transport și a tichetului de rezervare la vagon clasă.

Citeşte mai mult aici

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL