Bode: PNL face administrație pentru oameni, guvernează performant local și central și va continua să construiască

Lucian Bode
Sursa foto: Lucian Bode

Secretatul general al PNL, Lucian Bode, a notat, într-un mesaj pe Facebook, după ce a participat la Gala Liberală Maramureş 2023, că Partidul National Liberal face administrație pentru oameni, guvernează performant local și central și va continua să construiască “pentru a împlini destinul european al unei Românii cu încredere în forțele proprii și respectată pe plan internațional”.

“Gala Liberală Maramureș 2023 este un eveniment la care am participat cu mare bucurie, o inițiativă lăudabilă a liberalilor maramureșeni prin care au reușit să evidențieze modul în care valorile liberale pot influența și contribui la dezvoltarea comunităților. Am cunoscut oameni dedicați acestor locuri care au cariere și afaceri de succes, contribuind astfel din plin la creșterea economică a zonei. Este o mare realizare să reușești să mobilizezi comunitatea în jurul valorilor liberale și astfel să îți pui amprenta asupra viitorului unei comunități”, a precizat Bode.

Liberalii, oriunde conduc administrații locale sau județene, au ca obiectiv transformarea în bine a acelor comunități, a menţionat el.

“În județul Maramureș, administrațiile liberale au mizat pe cartea investițiilor, iar din anul 2020 încoace se vede un progres evident în dezvoltare. Partidul National Liberal face administrație pentru oameni, guvernează performant local și central și va continua să construiască pentru a împlini destinul european al unei Românii cu încredere în forțele proprii și respectată pe plan internațional. Este o dovadă de responsabilitate si asumare să lăsăm ceva trainic în urma noastră, așa cum au făcut-o generații întregi de liberali”, a conchis Lucian Bode.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL