Buzău – Senatorul Lucian Romaşcanu, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

Sursă foto: Facebook/ Lucian N. Romascanu

Senatorul Lucian Romaşcanu va fi candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, în timp ce actualul primar al municipiului reşedinţă de judeţ va candida pentru un nou mandat.

Anunţul privind cele două candidatori a fost făcut miercuri, într-o postare pe Facebook, de primarul Buzăului, Constantin Toma

„Astăzi, 27 martie 2024, în şedinţa Consiliului Politic Naţional (CPN) al Partidului Social Democrat, au fost validate propunerile de candidaţi pentru funcţiile de primar al Municipiului Buzău şi de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, la alegerile locale din 9 iunie 2024. Pentru funcţia de primar al municipiului Buzău a fost validat subsemnatul, Constantin Toma, iar pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău a fost validat domnul senator Lucian Romaşcanu”, a scris Toma.

El a mulţumit celor care l-au  susţinut în cele două mandate de primar.

”Fără participarea dumneavoastră nu aş fi avut energia şi motivarea de a schimba în bine Buzăul. Am muncit şi muncesc cu drag pentru un Buzău mai bun şi sunt convins că împreună vom reuşi să facem şi mai multe în viitorii 4 ani!”, a transmis Constantin Toma.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: