Ce miniştri au sub 1.000 de menţiuni în presa scrisă şi online

Sursa foto: Facebook

Premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Finanţelor Marcel Boloş ocupă primele locuri în topul vizibilităţii membrilor Guvernului pe luna februarie, relevă Barometrul vizibilităţii miniştrilor, analiză realizată de News.ro şi de Agenţia de monitorizare Klarmedia, pe baza monitorizării presei scrise şi online.

Miniştrii Sebastian Burduja, Alina Gorghiu şi Simona Bucura-Oprescu înregistrează urcări în topul vizibilităţii, în timp ministrul Agriculturii Florin Barbu coboară cinci poziţii după locul al doilea deţinut în ianuarie. Şi ministrul de Interne Cătălin Predoiu a coborât mai multe poziţii în top. Aceiaşi patru membri ai Cabinetului ca şi în ianuarie au sub 1.000 de menţiuni în presa scrisă şi online.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, ocupant detaşat al primului loc în topul vizibilităţiiare în februarie 32.117 menţiuni în presa scrisă şi online, mai multe decât în ianuarie. Şeful Executivului a înregistrat vârfuri de vizibilitate ca uirmare a declaraţiilor referfitoare la comasarea alegerilor, a remarcilor ironice privind o presupusă ofertă a PSD pentru Mircea Geoană, la excesul de concedii medicale, dar şl a vizitei sale în Italia. Un alt vârf de vizibilitate pentru premier a fost dat de momentul anunţului referitor la comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, precum şi a calendarului pentru prezidenţiale.

Miinistrul Finanţelor Marcel Bolos ajunge, de pe locul 4 în ianuarie, pe locul al doilea, cu peste 3.800 de menţiuni, vizibilitatea în presa scrisă şi online fiind dată de moţiunea simplă a USR şi Forţa Dreptei împotriva sa, dar şi de afirmaţia referitoare la ”militarizarea inspectorilor ANAF” care a generat numeroase reacţii în spaţiul public, includiv din partea premierului, care a comentat: ”Cineva şi-a dorit să aibă pistol, de la ANAF. Nu o aibă nimeni niciun pistol/ Tragi după camioane, eşti John Wayne?”.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: