Ce spune Iohannis despre angajarea răspunderii Guvernului pe pachetul de măsuri fiscale

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri despre anunţul premierului privind asumarea răspunderii în Parlament, pe pachetul de măsuri fiscale că angajarea răspunderii guvernului este prevăzută în Constituţie, este o metodă constituţional corectă pentru a promova legislaţie, atunci când se consideră că aceasta este metoda cea mai bună, conform news.ro.

„Angajarea răspunderii guvernului este prevăzută în Constituţie, este o metodă constituţional corectă pentru a promova legislaţie, atunci când se consideră că aceasta este metoda cea mai bună. Nu există altceva decât corect constituţional sau imposibil, această variantă este constituţională”, a spus preşedintele, întrebat despre intenţia Executivului de a-şi asuma răspunderea pe pachetul de măsuri pentru reducerea deficitului.

Klaus Iohannis a continuat: „Dacă guvernul hotărăşte aşa, poate să o facă, asta nu înseamnă că nu există discuţii, că această chestiune se discută dacă bine îmi amintesc eu, de la începutul anului, tot se discută. Şi dumneavoastră, jurnaliştii, reluaţi tema, asta înseamnă dezbatere publică şi ea se întâmplă de luni de zile”.

Autor

  • Chirciu Simona-Maria

    Simona-Maria Chirciu, editor coordonator. Simona-Maria Chirciu este Doctor în Științe Politice, autoare și expertă pe drepturile omului. Cu o experiență de peste 7 ani în presa scrisă și online, a ținut ateliere pe Media Literacy, tehnici de manipulare și Fake News.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL