Cine ar fi favorit în sondaje pentru a-i lua locul lui Uioreanu. Mesaj dur pentru candidatul ACL

După demisia oficială din funcția de președinte al CJ Cluj a lui Horea Uioreanu, se pare că la scurt timp a început o adevărată bătălie între ACL și PSD pentru a impune un succesor în această poziție.

PSnews.ro a dezvăluit în exclusivitate că cei din PNL și PDL îl pregătesc pentru această campanie electorală pe Mihai Seplecan, după ce senatorul PNL, Marius Nicoară, a precizat că nu este tentat de o astfel de poziție publică. Și fostul șef al CJ Cluj, Alin Tișe, membru PDL, a precizat zilele trecute că nu este interesat de o candidatură pentru scaunul de președinte al acestei instituții.

Citește și: EXCLUSIV Cine va fi candidatul ACL la șefia CJ Cluj

Ministrul Transporturilor și vicepreședinte al PSD, Ioan Rus, a fost vineri prezent la Cluj, ocazie cu care a vorbit de succesorul lui Horea Uioreanu, în fruntea CJ Cluj.

Conform informațiilor prezentate în presa locală, Rus ar fi favorit în sondaje pentru a câștiga bătălia electorală pentru scaunul de președinte al CJ Cluj. În ciuda acestui fapt, vicepreședintele PSD a afirmat că nu îl interesează să candideze pentru aceasta funcție.

Totodată, Rus consideră că pentru a conduce CJ-ul e nevoie de un om capabil, nu de unul de Divizia D, făcând referire la intenția lui Mihai Seplecan, vicepreședinte al PNL Cluj, de a candida la alegerile pentru funcția de presedinte al Consiliului Județean Cluj.

“Eu sper ca partidele sa vina cu persoane cunoscute si capabile sa conduca judetul, nu cu oameni din divizia D” a afirmat Ioan Rus, încercând astfel să ironizeze candidatura liberalului și respectiv capacitatea acestuia de a conduce județul.

In urma cu 10 ani, Ioan Rus a candidat împotriva lui Emil Boc pentru funcția de primar al municipiului Cluj- Napoca și a pierdut în fața democrat-liberalului. După acest eșec, Ioan Rus nu a mai candidat pentru nici o funcție publică.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL